Monday, 9 April 2012

][][][][][] KESABARAN DAN KEMENANGAN ][][][][][][

alhamdulillah....setelah beberapa hari kami di tempat orang untuk mengambil lesen sebagai pemandu pelancong, kami telah berjaya mencipta hubungan yang sangat baik dan tak dapat nak dibayangkan bagaimana gembiranya kami di sini.. selalu bergelak ketawa dan bergurau-senda.. suka dan duka kami bersama.. kesabaran yang tinggi telah digunakan sepenuhnya oleh kami berlima di sini untuk bermesra dengan kawan-kawan di sini..

walaupun pada mulanya kami seperti antara nampak dan tidak je walaupun hendak ke tandas, ke kelas dan sebagainya, at last! kami telah bergelak ketawa dan membuat bilik ini bergegar selepas kami bergabung dan meletup..

dan yang paling aku suka dan berasa tenang sangat adalah, hubungan persahabatan yang dalam beberapa hari ini agak bergetar dan retak telah kembali tenang dan bersambung semula hubungan kami, ye memang saya akui bahawa 2 dan 3 hari ni macam-macam perkara dan kejadian yang tidak disukai dan menentionkan kami, tapi alhamdulillah, kami berjaya dan telah mendapat kemenangan ini dengan berkat kesabaran yang tinggi. walaupun saya sendiri yang hampir melepaskan kata-kata yang memang buruk dan menyakitkan hati...

untunglah kami ni kan kalau dapat mengeratkan lagi hubungan ini selamanya untuk kegunaan masa hadapan dan peribadi..SEKIAN, TERIMA KASIH!